Tweelingzielen Spirituele healing

Zit je in de rollercoaster van heel veel emoties verdriet het niet meer weten, blijdschap verliefd, veel liefde voelen, iemand niet meer kunnen vergeten. Iemand heeft je zo diep geraakt en je raakt er niet meer van los zelfs al wil je dat nog zo graag want het gooit je leven totaal overhoop. Dag en nacht zit deze persoon in je gedachten, je ziet de naam overal, dubbele getallen komt mensen tegen mensen die op de ander die in jouw hoofd zit lijken.

Alle gevoelens en emoties kunnen je erg onzeker maken, huilbuien, burn-out vermoeidheid ziekte, en erover praten lukt niet want wie begrijpt je? Immers je hebt toch al een relatie, gaat net trouwen of verwacht een kind, wil verhuizen of emigreren.

Deze ontmoeting breekt alles maar dan ook alles in je open, ontlopen is onmogelijk. Je zult aan jezelf moeten werken, onvoorwaardelijke liefde voor jezelf gaan voelen, je trauma s aankijken en jezelf helen.
Tijdens dit hele proces wat lang kan duren en soms heel zwaar kan zijn is het wel het mooiste wat je mee mag maken in je leven. Het is ook niet voor iedereen weggelegd in dit leven.

Daarom zorg goed voor jezelf. Het gaat helemaal om jou en niet o m de ander want als jij jezelf heelt heelt deze vanzelf mee, en deze ander heeft ook de eigen rugzak welke opgeruimd mag worden. Het is keihard werken en vaak heel eenzaam, echter je kunt het anders was het niet gebeurd.

Behandeling

Ik kan je verder helpen door je een healing te geven. Hierbij worden veel energieën die niet bij je horen en het proces zwaarder maken weggehaald, je hart wordt geopend zodat je je veel meer kunt verbinden met jezelf en de ander. Je chakra’s worden geheeld en door het voorgesprek wat we hebben waarin jij je verhaal mag doen geef ik je inzichten en help je de dingen anders te zien zodat je weer verder kunt.
Wat ik niet doe is je vertellen of en wanneer je samenkomt. Dit laat je eenvoudig over in vertrouwen aan de Devine, de bron het universum.

Duur
Een behandeling duurt standaard 90 minuten. Houd er voor jezelf rekening mee dat het kan uitlopen.

BehandelingVormPrijs
in de praktijk90 minuten€175,00

Maak nu een afspraak