Over mij

Mijn naam is Jellie en sinds 2012 ben ik actief met mijn eigen praktijk Imaya.

Voor de start van praktijk Imaya hield ik mij al heel veel bezig met healing, Reiki, Magnetiseren en kaart leggen. Ook kwamen mensen in mijn omgeving vaak met vragen om advies op het spirituele en persoonlijke vlak.

Door de vele positieve feedback die ik ontving tijdens deze periode over mijn werkwijze, stem en persoonlijke aanpak voelde ik mij gesterkt om praktijk Imaya te beginnen. Inmiddels heb ik in de laatste 10 jaar honderden mensen geholpen.

De opmerking die ik heel vaak hoor is dat mijn stem zo rustgevend is en helend werkt. En naast mijn helende stem heb ik ook helende ogen en handen. Ik ben daar dankbaar voor want dit geef ik onbewust extra als vanzelf mee aan mijn cliënten.

Ik ben Reiki master, Magnetiseren heb ik meegekregen bij mijn geboorte dus altijd onbewust al gedaan. Ik ben o.a. opgeleid en gecertificeerd in Chakra en Aura healing alsmede Sjamanistisch healer.

Sinds kort geef ik ook de Aroma Touch behandeling, deze is voor de rug en voeten en eventueel de handen. Een prettige behandeling die veel rust en ontspanning geeft.

Het bijzondere en mooie aan dit werk is dat je de werkelijke mens vaak mag zien, dat men je het vertrouwen geeft. Ik hoor veel verhalen en moeilijke levensvragen en problemen. Het geeft veel voldoening dat ik hierin mee mag kijken en mag doorgeven wat de bovenwereld aan hulp en steun en advies kan bieden.

Kijk gerust rond op de website en bij vragen of boekingen over de behandelingen die aangeboden worden in de praktijk

Kijk gerust rond op de website en bij vragen of boekingen over de behandelingen die aangeboden worden in de praktijk ben ik altijd te bereiken via de link “Afspraak maken” of “contact