Dieren communicatie

Vaak weten dieren heel goed wat er in mensen omgaat. Daardoor zijn zij ook goed in staat om ons te troosten en af te leiden van onze malende gedachten en zorgen. Echter een dier kan zelf ook met iets zitten. Bijvoorbeeld iets dat het dier niet begrijpt. Hierdoor zal het dier ook veranderen en andere reacties geven aan u en anderen. Dit kan gebeuren na het horen van vuurwerk of andere harde geluiden, of een ongeval op straat of binnenshuis.

Ook het verliezen van een dierenvriendje of een lid van de familie kan voor veel vragen zorgen. Zeker als uw dier uit een asiel of het buitenland komt heeft deze vaak een verleden waar weinig van bekend is. Er kunnen veel nare dingen gebeurd zijn. Net als mensen kunnen dieren een trauma hebben dat hen beperkt.

Behandeling
U stuurt een foto van uw dier per post of e-mail. Indien u de foto per post verstuurt, krijgt u de foto van uw dier na afloop natuurlijk teruggestuurd. Door af te stemmen op het dier middels de foto is het mogelijk om in gesprek te komen met u dier. Dit gaat via de gedachten en intuïtie. Ik stuur u na het gesprek een e-mail met alle informatie die ik van uw dier heb ontvangen. Heeft u specifieke vragen aan uw dier laat mij deze dan van te voren weten.

Prijzen

BehandelingVormPrijs
Dieren Communicatievia foto, Per e-mail
€50,00

Neem Contact op