Healing voor kinderen

Is er plotseling onverklaarbaar gedrag, slaapproblemen, concentratieproblemen, bedplassen na lange tijd zindelijk zijn geweest of ander gedrag dan wil vaak een healing helpen.

Kinderen kunnen niet altijd goed duidelijk maken wat er aan de hand is of begrijpen het zelf niet eens of zijn nog te klein om iets duidelijk te maken. Door afstemming kunnen ze door mij ondersteund worden, rustiger worden en ook kan wat onbewust speelt bij het kind opgelost worden.

Het kind ondergaat de sessie op afstand ze hoeven er zelf niets voor te doen zo is er geen enkele druk of spanning voor het kind.

Soms zijn de problemen door de gebeurtenissen in het huidige leven maar ook regelmatig is het meegenomen uit een ander leven en dient het nu geen doel meer en mag het worden weggehaald.

Of je nu wel of niet geloofd in vorige levens maakt niet uit, het gaat erom dat je kind weer blij en gelukkig is. Meestal zijn 3 sessies voldoende, mocht er meer spelen dan kunnen er altijd vervolgsessies geboekt worden. De sessie wordt op afstand gedaan, dit om er voor het kind makkelijker te maken, immers er speelt al genoeg. Er wordt op deze manier niets van het kind verwacht.

Per telefoon of e-mail vertel ik je mijn bevindingen.

Prijzen

BehandelingVormPrijs
1 HealingAfstandsbehandeling met mail of telefonisch contact€65,00

Neem Contact op