Reiki

Als men pijn voelt wordt meestal als eerste de hand of handen op de pijnlijke plek gedrukt. Denk bijvoorbeeld aan een gevallen kind met de geschaafde knie. De moeder legt haar hand op de knie en geeft er een kusje op. Het instinct van dezelfde moeder zorgt er ook voor dat ze haar hand legt op het koortsige voorhoofd van het kind.

Menselijke aanraking is het overdragen van warmte, rust, genezende kracht, zorgzaamheid en liefde. Als een dier pijn heeft zal het als eerste de pijnlijke plek likken, en doet daarbij in feite hetzelfde als de mens die het met de handen aanraakt. Bij mens en dier straalt het levende lichaam warmte en energie uit. Levensenergie.

In de levensenergie van Reiki heeft de persoon die ingewijd is als reikibehandelaar zijn of haar energiebanen in het lichaam laten openen en ontdaan van obstakels door de reiki inwijdingen.

Met Reiki is het mogelijk op pijnen te verlichten, rust in uzelf of uw denken te creëren of balans geven. De behandeling werkt daar waar het nodig is.

Behandeling

De behandeling gaat als volgt; u neemt plaats op de massagebank – alleen uw schoenen gaan uit – en u kunt eventueel luisteren naar rustig muziek. U ligt ongeveer een uur rustig en ontspannen, eventueel met een deken over u heen. Uw benen zijn ondersteund zodat u het makkelijk kan volhouden.

Daarna geef ik middels mijn handen welke op uw lichaam geplaatst worden of net daarboven energie door. Deze gaat dadelijk stromen naar de plekken waar dat nodig is. Soms voelen mensen de energie die stroomt als bijvoorbeeld tintelingen of warmte. Of u het wel of niet voelt is niet belangrijk, het gaat om het resultaat.

Het is mogelijk Reiki op afstand te geven. Dan hoeft u niet fysiek aanwezig te zijn, maar stem ik mijzelf af op u en kan u dan ook behandelen.

Duur
De behandeling duurt 30 of 60 minuten. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur.

Prijzen

BehandelingVormPrijs
Reiki60 minuten
€75,00
Reiki30 minuten€50,00
ReikiOp Afstand.€45,00
Reiki4x Op Afstand €150,00

Maak nu een afspraak