Gidscontact

Gidscontact

Gidscontact

Je bent nooit alleen al lijkt dat soms wel eens zo. Je gids is iemand die je kent van vorige levens en samen hebben jullie afspraken gemaakt van de dingen die jij graag wilt leren of ervaren wil in dit leven.  Je gids staat je daarin bij met raad, steun en advies. Echter jij beslist de dingen want aan jou eigen vrije wil zullen ze nooit komen.

Contact maken en daarna onderhouden, je er van bewust blijven is fijn en mooi, wat je ook doet of beslist je begeleider blijft van je houden en zal je altijd proberen te helpen.

Behandeling optie 1 : Zelf gidscontact maken
In een geleide meditatie kan ik je helpen eenvoudig in contact te komen met je gids, zelf hoef je niets te doen dan ontspannen met je ogen dicht op een stoel te zitten en te luisteren. Het gaat allemaal vanzelf. Na afloop van deze meditatie is er altijd gelegenheid om je verhaal, ervaringen te vertellen als je dit wilt, of vragen te stellen. De duur van deze meditatie gidscontact maken en je vragen is ongeveer 1,5 tot 2 uur

Behandeling optie 2: Gechannelde brief van jouw gids.
We zijn nooit alleen, gidsen zijn altijd bij je en helpen je liefdevol, houden onvoorwaardelijk van je. Een gechannelde brief zijn de woorden van jou gids geschreven via mijn hand.  Bij channeling maak ik mijzelf leeg en stem mij af op jou gids. Alles wat deze gids dan door wil geven  aan jou wordt op papier gezet door mijn hand en omdat ik volledige overgave en vertrouwen heb gegeven zullen alleen de dingen doorkomen hoe jou gids dit aan jou wil vertellen.  Jou gids kent je door en door.

Nadat alles op papier staat kan ik de brief versturen naar jou.

Prijzen

BehandelingVormPrijs
Gidscontact1,5 tot 2 uur€35,00. Bij twee of meerdere personen €25,00 per persoon
Gechannelde briefe-mail€30,00

Maak nu een afspraak