Persoonlijk privé consult

In een persoonlijk consult kunnen we kijken naar je blokkades. Blokkades in je leven kunnen heel belemmerend werken en hoeveel je er zelf ook aan doet, soms is wat hulp erbij heel prettig.

Een blokkade kun je merken aan bijvoorbeeld gedrag wat je maar niet verandert krijgt, je ego kan vaak opspelen zonder dat je dit in de gaten hebt. Constant terugkerende gedachten en problemen. Steeds de “verkeerde ”partner aantrekken, verdriet houden over gebeurtenissen, toxische relatie niet kunnen loslaten je blijft je afvragen waarom. Zo zijn er veel dingen die blokkerend kunnen werken. En vaak heb je het zelf niet in de gaten.

Ik werk veel met helende energie, ik scan met mijn handen je energie en kan dan de blokkade voelen. Deze behandel ik en hierdoor gaat het loslaten voor jou een stuk gemakkelijker. Ik kijk naar je chakra’s en je gehele energie en behandel dit. Je kunt dit voelen door bijvoorbeeld tintelingen, warmte of kou, kriebelen of nog anders.

Toxische energie wordt altijd verwijdert. Toxische energie heeft veel invloed op je leven. Uiteraard draag jij je eigen verantwoordelijkheid in de vorm er op een andere manier naar te kijken. Dit wordt wel duidelijk in de sessie.

Werkt heling? Ja absoluut. Alles is energie en zolang jij er voor open staat werkt het absoluut. Echter is niet te zeggen hoeveel sessies er nodig zijn, dit is per persoon verschillend en ook hoelang zit je er al mee. Toch door open te staan en op een positieve manier ermee om te gaan, te leven, kun je zelf de boel versnellen. Je gaat steeds meer vrijheid en opluchting ervaren in je lichaam en energie.

Prijzen

BehandelingVormPrijs
Persoonlijk privé consult90 min€150,00

Houd er voor jezelf rekening mee dat de sessie kan uitlopen.

Maak nu een afspraak