Mijn werkwijze

Wat is een medium of paragnost, waar staat dit etiket voor.?


In mijn beleving is dit iemand die zich heel makkelijk kan openstellen voor de bovenwereld /engelen gidsen geef het maar een naam. Het maakt niet uit of je daarin nu wel of niet geloofd. Uiteindelijk gaat het erom dat jij duidelijkheid krijgt in het thema, probleem waarvoor je bij mij komt.

Iemand die even meekijkt als je zelf twijfelt, het even niet meer weet, of net dat zegt wat jij nodig hebt en zelf niet zag of kon horen en soms heel gewoon even zomaar iets wilt weten of horen.

Iemand die dingen kan vertalen voor jou. Uiteindelijk weet je het zelf heel goed, alleen door ervaringen, pijn verdriet, emoties die de boventoon voeren kun je er zelf niet meer bij. En dat is heel menselijk.

Zodra de vertaling is gegeven is het de bedoeling dat jezelf kijkt wat je hier mee kunt, mee wil. Niemand zal je dwingen tot iets. Je hebt altijd de regie van je eigen leven in handen.

Mijn taak is jou in je kracht terug te zetten, zodat je zelf de regie over je eigen leven weer in handen neemt. Ik zie het niet als mijn taak om jou je toekomst te voorspellen. Jij kunt je eigen toekomst creëren. Mijn taak is het niet te voorspellen wanneer nu eindelijk eens die partner in je leven komt die wel van jou houdt. Ik kan wel met je meekijken waarom je steeds hetzelfde aantrekt in een relatie of vriendschap.

Ik ben er om de moeder handvatten te geven als het contact met haar kind verbroken is om wat voor reden dan ook. En soms is dat best confronterend, maar ook jij kunt hier mee aan de slag en een veel fijner leven creëren voor jezelf want uiteindelijk zodra je je eigen beste vriendje bent, eigenliefde hebt en voelt verandert jouw wereld.
 
En je bent geboren om je mooiste zelf te mogen zijn, je mooiste leven te leiden.

En inderdaad sommige hebben dit al snel voor elkaar en anderen op hoge leeftijd maar wat maakt het uit zolang het maar komt. De een heeft in dit leven voor veel lessen gekozen en de ander heeft deze keer voor een makkelijk leven gekozen. Kijk niet te veel naar anderen je bent hier voor jezelf!

Leef je mooiste leven, hou van jezelf, pak de verantwoordelijkheid voor jezelf op!