Trance Healing

Trance Healing is een vorm van geneeskunde die de mentale emotionele en het fysieke vlak van de mens kan bereiken op een simpele doch mooie manier. Via overgave in vol vertrouwen naar de spirituele wereld gaat de healer in trance. Dit is een veranderde bewustzijnstoestand.

Een liefdevol persoon uit de spirituele wereld – vaak in hun aardse leven ook een genezer geweest – neemt het over. Via de handen van de healer laat hij of zij genezende energie stromen.

Behandeling
De healer heeft de handen op de schouders of rug van de cliënt en soms op het hoofd. De cliënt zelf zit rustig en ontspannen op de stoel en hoeft niets te toen. Alles gaat vanzelf.
Soms kan men de energieën voelen, dit is natuurlijk prettig, maar niet belangrijk. Daar waar u het wel of niet gevoeld heeft is het toch gebeurd. Dat is het mooie van de vorm van healing
Het belangrijkste is het resultaat; het loskomen van vastzittende (oude) pijnen en verdriet. Het geeft verlichting en helderheid. Soms komen emoties los in de vorm van tranen. Gewoon laten gebeuren.
Na de behandeling volgt er eventueel nog een korte bespreking over wat ik heb ervaren en gevoeld  tijdens uw healing. Ook kunt u zelf aangeven wat u heeft gevoeld en ervaren. Er is altijd ruimte voor vragen

Duur
Een behandeling duurt ongeveer 30 tot 45 minuten.

Prijzen

BehandelingVormPrijs
Trance Healing30 minuten€45,00

Maak nu een afspraak