Fotoduiding

Fotoduiding

Tijdens een fotoduiding wordt de energie van een of meerdere foto’s gelezen. Deze foto’s kunnen zijn van mensen die nog leven of mensen die zijn overleden.

Behandeling
U stuurt een foto van degene waar het om gaat digitaal of per post naar mij. Het is hierbij belangrijk dat de persoon alleen op de foto staat en de ogen zichtbaar zijn.

Je mag hierbij twee vragen stellen.

Binnen enkele dagen ontvangt u van mij een e-mail met het verslag van de lezing. Soms komen er achteraf plots nog dingen door, in deze gevallen zal ik u dit achteraf nog melden. Overledenen zijn niet op afroep beschikbaar. Het kan ook gebeuren dat er iemand anders doorkomt dan de persoon die op de foto staat, dit zal waarschijnlijk dan ook de bedoeling zijn. Deze persoon zal u dan zeker iets te vertellen hebben of willen laten weten dat hij/zij nog steeds bij u is. Heeft u vragen aan deze persoon? Laat mij dit dan van te voren weten.

Duur
Nadat de betaling en foto zijn ontvangen zal u binnen enkele dagen een e-mail van mij ontvangen. Mocht iets u niet helemaal duidelijk zijn in mijn verslag, laat het mij dan weten dan zal ik het proberen op een andere manier te verwoorden waardoor het voor u wel duidelijk word. Na afloop zal u de foto, indien verzonden middels de post, terug ontvangen. De digitale foto en het verslag zullen hierna verwijderd worden.

Prijzen

BehandelingVormPrijs
FotoduidingPer e-mail€42,50
2x FotoduidingPer e-mail€60,00

Maak nu een afspraak