Fotoduiding

Fotoduiding

Tijdens een fotoduiding wordt de energie gelezen van de persoon of dier wat hierop staat. Dit kunnen levenden en overleden mensen en dieren zijn.

Behandeling
Je mag een foto mailen, na afloop van ieder consult verwijder ik alle informatie, ook de foto. Het is belangrijk dat de persoon of dier alleen op de foto staat, en de ogen zichtbaar zijn. Lukt het niet goed bij het dier geeft het niet, nooit moeilijk doen in dat geval.

Je mag ook je eventuele vragen stellen.

Overledenen zijn niet op afroep beschikbaar, meestal zijn ze altijd aanwezig maar soms is het de bedoeling dat iemand anders die jij ook kent een boodschap doorgeeft, dit is dan belangrijk voor de persoon of voor jou.

Na enkele dagen ontvang je het verslag in je mail. Is iets je dan niet helemaal duidelijk laat dit dan weten dan zal ik kijken naar een andere uitleg voor je.

Duur
Nadat de betaling en foto zijn ontvangen zal u binnen enkele dagen een e-mail van mij ontvangen. Mocht iets u niet helemaal duidelijk zijn in mijn verslag, laat het mij dan weten dan zal ik het proberen op een andere manier te verwoorden waardoor het voor u wel duidelijk word. Na afloop zal u de foto, indien verzonden middels de post, terug ontvangen. De digitale foto en het verslag zullen hierna verwijderd worden.

Prijzen

BehandelingVormPrijs
FotoduidingPer e-mail€40,00

Maak nu een afspraak