Werkboek: Spiritual Animal Healing

Het Spiritueel Helen voor Dieren programma helpt op alle mogelijke gebieden. Voor het volgen van dit programma zijn geen voorwaarden gesteld, hoewel het wel zou helpen om enige kennis te hebben van Reiki energie en hoe deze werkt. Iedereen kan leren werken met de energie van het Spiritueel Helen voor Dieren programma. Het programma bestaat uit 6 verschillende inwijdingen (+ een bonus inwijding), waarbij je bij elke inwijding steeds sterker verbonden zal worden op een dieper niveau en zal je toelaten te leren communiceren met dieren, ze te helen en dit met een steeds krachtiger wordende energie (Channeled by Linda Colibert).


Inwijding 1: Communicatie met dieren.

Verhoogt sterk je mogelijkheden om met dieren te communiceren en ze te begrijpen.

Inwijding 2: Helen van emotionele trauma’s bij dieren

Deze inwijding zal je helpen om op emotioneel gebied in contact te komen met dieren en om op dit vlak met hen te werken en te helen. Zo kan je de oorzaak van het trauma opsporen, met het dier samen werken en het helpen dit trauma te verwerken.

 Inwijding 3: Helen van dieren op lichamelijk vlak

Deze inwijding zal je verbinden met sterk helende energieën, deze zullen helpen om lichamelijke kwalen bij dieren te genezen, het verlichten van pijn, het versnellen van het herstel bij letsel, ziekte of kwaal.

Inwijding : Gedrag bij dieren

Deze inwijding zal je helpen om moeilijk of afwijkend gedrag bij dieren te leren begrijpen en de oorzaak te vinden, om nadien samen met het dier eraan te werken en het gedrag terug in goede banen te leiden.

Inwijding : Wilde dieren in de natuur helen

Deze inwijding zal je verbinden met de energie van wilde dieren en de energie van hun natuurlijke omgeving, deze energie zal inwerken om de natuur te helpen helen, de energie zal dieren helpen te overleven in het wild en ook diersoorten die met uitsterven bedreigd zijn.

Inwijding 6:  Ondersteuning bij het overgaan bij overlijden.

Door deze inwijding zal je verbonden worden met sterke energie die je zal helpen bij stervensbegeleiding en ondersteuning geven bij het overgaan in vrede en liefde.


Levering:

Je krijgt het gehele werkboek met de symbolen per mail toegezonden.

We maken een afspraak voor de inwijdingen op afstand. Heb je daarna nog een vraag of voel je je nog wat onzeker mag je altijd contact opnemen.

Kosten 100 euro

Prijzen

WerkboekPrijs
Spiritual Animal Healing€100,00

Neem Contact op