Tarot

Een Tarot consult kan inzicht geven over bepaalde vraagstukken in je leven. Vragen kunnen ondermeer gaan over werk, relaties, wonen en andere levensvragen.

Behandeling

Voor het duiden van de kaarten ga ik af op wat ik zie op de kaart maar ook op wat ik voel, hoor en/of zelf zie. Ik duid de kaarten dan ook intuïtief.

Of dit nu gaat via de mail of telefoon dat maakt geen verschil, het is eenvoudig een kwestie van afstemmen op de energie van de vraagsteller.

U kunt vragen stellen over over relaties, liefdes/werk/vriendschap en andere zaken. De antwoorden, vooral over de liefde zijn toch vaak net even anders als je zou willen, meestal wel herkenbaar omdat je het vaak ergens zelf diep van binnen wel weet maar liever niet naar wil luisteren, de kaarten geven je dan een soort feedback, of raad /advies waarmee je verder kunt. Het schept over het algemeen meer duidelijkheid.

Tarotkaarten

Tarotkaarten

Duur
U neemt contact met mij op en kiest voor een consult per e-mail, of een persoonlijk consult in de praktijk.

Prijzen

BehandelingVormPrijs
TarotPer e-mail. Kort consult. Max 3 vragen€30,00
TarotPer e-mail. Uitgebreid consult. Max 3 vragen€50,00

Bij een consult via e-mail is er met betrekking tot onduidelijkheid over het consult één keer de gelegenheid om vragen over het gegeven consult te stellen te stellen.

Maak nu een afspraak