Luisteren naar kinderen

Kinderen die plotseling angstig zijn geworden zonder dat je een verklaarbare oorzaak weet, onverklaarbare huilbuien soms urenlang, plotseling weer in bed plassen, een ouder claimen, de ouder niet meer los willen laten, plotseling heel stil of juist heel druk worden en ander gedrag. Af en toe komt het voor in de praktijk en is het door afstemming op het kind te-samen met healing en reading gelukt de oorzaak te achterhalen en het kind te helpen zich weer prettig , veilig en rustig te voelen .

Baby’s en jonge kinderen behandel ik op afstand, dit werkt rustiger, geen extra belasting voor het kind en ze hoeven niet stil te zitten of dingen te doen of te praten over iets wat ze vaak niet duidelijk kunnen maken omdat ze het gewoon niet weten.

Jonge kinderen
De ervaring is dat bij jonge kinderen 3 keer meestal genoeg is, het vraagt wel wat medewerking van de kant van de ouder(s) maar dit geef ik dan aan. Mocht er toch nog 1 of meerdere keren gewenst zijn na drie behandelingen , kan dit tegen meerprijs per onderstaande prijstabel. Van elke sessie krijgt de ouder een mail met wat ik zag en hoorde en heb besproken met het kind en de begeleiders (gidsen, engelen, overleden familie) van het kind.

Oudere kinderen
Oudere kinderen met onrust of andere problemen komen eerst in de praktijk langs en daarna gaat de behandeling verder op afstand of mocht dit nodig zijn zowel in de praktijk als op afstand.

BehandelingVormPrijs
3 Behandelingen (Jonge kinderen)Op afstand€200,00
Extra behandeling (Jonge kinderen)Op afstand€50,00
3 Behandelingen (Oudere kinderen)Op afstand€275,00
Praktijk bezoek - Eerste keer (Oudere kinderen)Praktijk€75,00
Praktijk bezoek - Vervolg (Oudere kinderen)Praktijk€45,00
Praktijk bezoek = Afstand Combi (Oudere kinderen)6x praktijk
3x op afstand
€500,00