Genezend Tekenen

Een genezende tekening werkt zacht maar krachtig

Ik begin met een basis en plots ben ik bezig met de tekening maar mij totaal niet meer bewust. Het gaat allemaal vanzelf. Dit is ook de kracht van de tekening, de kleuren, de hoeken, rondingen, of totaal wat anders. ‘Iemand’ neemt het over van mij, ik ben op dat moment allen maar het instrument.

Genezend Tekenen 2

Genezend Tekenen

Wilt u een tekening dan kunt u mij mailen of telefonisch contact opnemen. U kunt dan aangeven wat u wilt, waarvoor of voor wie. Weet u het niet dan kijk ik met u mee. Via mijn pendel weet ik of we het goede hebben gekozen.

Een genezende tekening kan u helpen bij verdriet, ziekte, onzekerheid en eigenlijk voor alles wat u wilt veranderen in uzelf. Met een tekening van de heilige geometrie is dit mogelijk. U hoeft de tekening alleen maar ergens neer te zetten (of in te lijsten) waar u hem regelmatig even kunt zien. Op deze makkelijke manier werkt het al en doet het wat het mag doen.

Ik werk op verschillende papierformaten en ook weet ik nooit waarmee. Het kan potlood zijn, kleurpotloden, verf, krijt, stiften of een combinatie hiervan. De tekening kan er heel prominent op staan of juist heel zacht. Dit gebeurt gewoon en is van te voren niet te bepalen.

Genezend Tekenen

Genezend Tekenen

Prijzen

BehandelingVormPrijs
Genezend tekenenA4 formaatIn overleg

Neem Contact op